Merhaba, geçen gün yolda 6. Viteste gelirken debriyaja bastım vites küçültmek için motksiklet bir anda stop etti. Gösterge çalışıyordu. Motosikleti emniyet şeridine aldım. Marşa bastım çalıştı. Biraz gittikten sonra tekrar 5. Viteste debriyaja bastım yine stop etti. Kenara çektim elektriği kesen anahtarı kapadım açtım marşa bastım marş basmadı, bir kaç kere daha bastım yine almadı. Acaba statik elektrikmi birikti dedim anahtarı kapadım bir kaç kez daha marşa bastım, anahtarı çıkardım taktım, akım kesici anahtarı kapadım açtım motor marş bastı. Biraz gittim yine stop etti, tam kenara çekerken kendiliğinden çalıştı hemen arkasında voltaj düşer gibi oldu motor boğulur gibi oldu tekrar topladı kendini motor ve bir daha yapmadı. Sonra bir kaç kez daha kullandım, ilk kullanımda çalıştırdığımda motor yağlansın diye beklerken devride dalgalanma vardı ayrıca yolda debriyaja bastığımda rolanti devrinde hissedilir bir zayıflık vardı. Ama motor boşta iken rolanti devrinde bir sorun yoktu ama stop etmedi. Sizce sorun neyden kaynaklanmış olabilir. Motor Benelli bn251
Şimdiden teşekkürler değerli fikirleriniz için.
Sent from my BLA-L09 using Tapatalk