Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Motosikletclub kulüb evi hakkında

Konum olarak uygun.
    Hayırlı olur inşallah

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YÖNETİM ModeratörTEĞMEN ETKO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ryumanjison Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olaya tum kulup olarak ok verilirse o dukkan in kucuk kalacagini dusunuyorum.Burada boyle bir işe katilim fazla olacak ise ona gore gerekirse daha buyuk bir yere girilebilir..Lokasyon benim icinde uygundur

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fatihin ordaki dükkanı 10 kişi de tutsa çarşambaları orda buluşalım dersen yine sayı 25 olur 30 olur yine almaz zaten.
    Ozaman da 50 değil 70 yaparız aidatı daha büyük dükkan tutulur

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ONBAŞI Badmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Dükkanı görmediğim için bişey diyemiyorum.

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderator ModeratörU.ÇAVUŞ CONTACI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ETKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de şöyle bir önerim var başkanın gerçi yazmışsın aidattan ödemeyelim diye ama tam tersi aidattan ödeyelim giderleri hesaplayıp aidatı ona gore arttıralım (40-50) zaten çarşambaları dediğin gibi gelen adam 20 30 veriyo 3 çarşamba gelse 60+20 aidat 80 tl masrafı var bunun yerine 40 yada 50 tl verip (alkol harici) içeceğini de içmiş olur hatta tost makinamı koyup tost bile yapılabilir.
    Ayrıca yanlış anlaşılmasın 10 kişi tutarsa oraya para vermeyen üye rahatsız olabilir yiyip içme konusunda bu sebepten hep gelmek te istemeyebilir.
    Benim fikrim bu.
    Kumburgaz uygun lokasyon.

Herkesin katılımı gelecekteki oluşabilecek sıkıntılar açısından bencede daha uygun olabilir

SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PİYADE ER sekiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fatih usta ile daha tanışmak nasip olmadı ama ortak nokta olarak kumburgaz kulağa hoş geliyor. Hem fiyat olarak hemde çerkezköyden gelen arkadaşlar açısından adil bir yer tercihi.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BAŞKAN YÜZBAŞI Roadcarver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben katılımı en fazla 10 kişi olur diye düşünüyordum. Fakat tepkiler hep olumlu olunca daha büyük bir yerde bakılabilir yada o dükkana sığarız denirse kişi başı ücret düşer ama iadattan ödensin kısmını bilemedim normalde tüm kulübler iadattan ödüyorlar fakat hepsi aynı semtte yaşıyor biz Çerkezköy, Silivri. Beylikdüzü. Yenibosna dağınık bir grubuz gelmeyecek adama haksızlık olmasın

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Rüzgarı Ruhunda Hisset

YÖNETİM ModeratörTEĞMEN ETKO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Roadcarver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben katılımı en fazla 10 kişi olur diye düşünüyordum. Fakat tepkiler hep olumlu olunca daha büyük bir yerde bakılabilir yada o dükkana sığarız denirse kişi başı ücret düşer ama iadattan ödensin kısmını bilemedim normalde tüm kulübler iadattan ödüyorlar fakat hepsi aynı semtte yaşıyor biz Çerkezköy, Silivri. Beylikdüzü. Yenibosna dağınık bir grubuz gelmeyecek adama haksızlık olmasın

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Abi para veriyosa gelsin benim fikrim bu yönde

PİYADE ER Guardian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ETKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de şöyle bir önerim var başkanın gerçi yazmışsın aidattan ödemeyelim diye ama tam tersi aidattan ödeyelim giderleri hesaplayıp aidatı ona gore arttıralım (40-50) zaten çarşambaları dediğin gibi gelen adam 20 30 veriyo 3 çarşamba gelse 60+20 aidat 80 tl masrafı var bunun yerine 40 yada 50 tl verip (alkol harici) içeceğini de içmiş olur hatta tost makinamı koyup tost bile yapılabilir.
    Ayrıca yanlış anlaşılmasın 10 kişi tutarsa oraya para vermeyen üye rahatsız olabilir yiyip içme konusunda bu sebepten hep gelmek te istemeyebilir.
    Benim fikrim bu.
    Kumburgaz uygun lokasyon.

Bence Ethem abinin dediği en mantıklısı böylece katılım daha da fazla olur ve ortak konum olarak herkese daha yakın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ÇAVUŞ Crossfit34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Çanakkale’de olmam sebebiyle pek aranıza katılamıyorum abiler fakat bir yerimiz olsa daha cazip olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pacuko
    Guest
    Klüp evi her zaman dediğim gibi bir gereklilik bence. Ama lokasyonu konuşabiliriz. Herkes bir yazsın fikrini iyice netleşiriz.