Gerek varmı kilo vermeye alamo için okadar yedik uğraştık şimdi bide vermek için uğraşıcaz
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sayın arkadaşlarbaşlıktanda anlaşılacağı gibi sigarayı bırakarak almış olduğum kiloları vermeye çalışacağım ve bunu da forumdan yazayım ki geriye dönüp baktığımda ''aaa bak ne safhalardan geçmişim'' yada ''geçmişiz'' diyebilelim istiyorum. benim gibi kilo veren , vermek isteyen, vermiş arkadaşlarında kilo ve sporla ilgili tecrübe bilgi birikim beslenme falan filan bir çok şeyi buradan birbirimizle paylaşır, paylaşırız diye umuyorum.
Ben zayıflarken her zaman ki gibi prof.Dr. Ahmet aydın ve canan karatay yoludan ilerleyeceğim. safhaları buradan sık sık yazarak paylaşacağım. çok büyük değişiklikler olmayacak benim için mesela şeker kullanmıyordum zaten yine olmayacak. ekmek hamur işi pilav makarnayı kesicem ilk etapta, sonrasında biraz daha değişecek beslenmem. spor olarakta şimdilik sadece günlük işe giderken ki yürüyüşlerim olacak. günlük iş yürüyüşünde ne olacak demeyin 16 km kadar yürüyorum![]()
ne yemem konusunda çok bilgili değilim araştırıcam ama ne yememem gerekiyor onu biliyorum![]()
eğer evde alet kullanmadan egzersiz kas yapıcı hareket veya başka yararlı bilgisi olan varsa kısacası salona gitmeden bana spor yaptırabilecek bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım talep ederim.
gelelim şimdi bilgilerekilo bazında bilgi yazayım daha bel çevresi falan filan ölçmedim
![]()
kilo bu gün itibari ile : 87,30 kg
hedef kilo : 72
boyum (belki lazım olur) :178 cm
yani verilmesi gereken 15,30 kg var![]()
hedefim ayda: 2 - 2,5 kilo civarında.
NOT: sigarayı bırakalı 3 ay oldu3 ayda 3 kilo kadar az bir kilo almışım ama hayvan gibi yedim
![]()
NOT 2: kilo ilerleyişim bu mesajda alt alta tarih ve kilo bazında listelenecek, benimle birlikte bu etkinlikte yer alan arkadaşım olursa onunda notlarını bu mesajda yayınlarım![]()
gazam mubarek ola
CONTACI :
BAŞLANGIÇ 18.11.2019 112,80 KG
1 HAFTA : 111,40 KG VERİLEN KİLO : 1,4 KG
2. HAFTA: 108,80 KG VERİLEN KİLO : 2,60 KG
3. HAFTA 107,80 KG VERİLEN KİLO : 1,00 KG
4. HAFTA 107,20 KG VERİLEN KİLO : 0,60 KG TOPLAM VERİLEN KİLO : 5,60 KG
PACUKO:
BAŞLANGIÇ: 25.11.2019 87,70 KG
1.HAFTA : 85,40 KG VERİLEN KİLO : 2,30 KG
2. HAFTA: 83,90 KG VERİLEN KİLO : 1,50 KG
3. HAFTA: 83,00 KG VERİLEN KİLO : 0,90 KG
4.HAFTA : 83,40 KG ALINAN KİLO : 0,40 KG TOPLAM VERİLEN KİLO: 4,30 KG
Gerek varmı kilo vermeye alamo için okadar yedik uğraştık şimdi bide vermek için uğraşıcaz
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takipte olucam. 65 kiloyum. Tamam sıkıntı yok belki ama fazlalıklarımdan kurtulmakıyım. (Göbeğimden yani) abi rahatsız ediyorkasa çevirmem gerek sanırım
öyle vücut falan da değil, eritmem gerek. Olmaması gerek yani. Varsa bir reçetesi uygulayayım diyorum.
bunu aslında mert e sorabiliriz. görünüşe göre anlıyor gibi duruyorama karın kası göstermek için kesinlikle şeker yok karbonhidrat yok. yoksa görünmüyo kas. diğer türlü ilerleyen safhalarda yapıalcak hareketler diye paylaşım yaparım ben buldukça
ki senin kiloluk bir durumun yok
mahşallah çakı gibisin.
Anlık kilom 112,8 hedef kilom 100 tarih
18.11.2019 hadi bismillah
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
87.5 tan an itibariyle 82 ye dusmus biri olarak (2ayda) agzini tut yeter...abur cubur ekmek makarna pilav yok...aksam 8 den sonra yemek yok...yetecektir rahat aninda 5 kilo verirsin...gerisi sporla
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim akisim bu sekilde oldu
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam destek mi alıyoruz sağlı sollu kollardan. Hafif açı değişik
Bahsi geçen zamanda iyi bir verim.![]()