BEYAZADAM Nickli Üyeden Alıntı Kategori olmasın o Bu konuyu kapatalimmi artık SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ETKO Nickli Üyeden Alıntı Bu konuyu kapatalimmi artık SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kapatalım tabi. Kitap yazalım kitap. Nasıl olsa müsaitsin şimdi. Birkaç kitap vereyim ben sana.
SAME SHIT, DIFFERENT DAY...
BEYAZADAM Nickli Üyeden Alıntı İlk postuma boşta olan kitaplarımızı yazalım. Okumak isteyen oradan talep etsin. Kitaplarımızı değişe değişe okuruz. Ne dersiniz? güzel fikir.
BEYAZADAM Nickli Üyeden Alıntı Kapatalım tabi. Kitap yazalım kitap. Nasıl olsa müsaitsin şimdi. Birkaç kitap vereyim ben sana. Olabilir SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BEYAZADAM Nickli Üyeden Alıntı Bir sonraki buluşmada alabilir miyim? tabiki. ya arkadaşıma vermiştim yada evde biyerde bulayım getireyim.
CONTACI Nickli Üyeden Alıntı Aliya İzzetbegoviç, Doğu Batı Arasında İslam SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu kitap da ilginç geldi bana. Bitirdiğinde ilk sırada ben varım adaş.
BEYAZADAM Nickli Üyeden Alıntı Bu kitap da ilginç geldi bana. Bitirdiğinde ilk sırada ben varım adaş. Abi akşam bulayım, çok keyifle okuduğum bi kitaptı. SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Psikoterapist kitabı. Cinayetleri, psikotik davranışları konu alan sürükleyici bir kitap okuyorum SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gamgam Nickli Üyeden Alıntı Psikoterapist kitabı. Cinayetleri, psikotik davranışları konu alan sürükleyici bir kitap okuyorum SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Son zamanlarda sendeki değişikliklerin sebebi buymuş anladım. Same shit, different day....
BEYAZADAM Nickli Üyeden Alıntı Son zamanlarda sendeki değişikliklerin sebebi buymuş anladım. Same shit, different day.... Abi dikkatli olmakta fayda var SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları